Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Een nuchtere kijk op alcohol

Alcohol is van alle tijden, al beginnen steeds meer mensen zich de laatste jaren wel terecht af te vragen of hun alcoholgebruik niet wat te hoog ligt.
Met dit webinar helpt alcoholexpert Geert Dom je om de risico's van je drinkgedrag beter in te schatten. Hij toont je hoe een dronken lijf én brein er vanbinnen uitziet, van herkenbare effecten op je slaap, zelfbeeld en emoties tot veelal verborgen gezondheidsrisico's voor je hormonen, hersenen of hart. 

Daarnaast vertelt hij vanuit zijn eigen ervaring als verslavingspsychiater hoe een alcoholverslaving kan ontstaan en wat er wel en niet helpt als je wilt afkicken of minderen.
 
Centraal staan nuchtere adviezen en inzichten over hoe je gezonder kunt omgaan met alcohol. Of je er nu voor kiest af en toe een drankje te laten staan, alcohol volledig af te zweren of het bij je huidige drankgebruik te houden, na dit webinar is die beslissing in ieder geval gebaseerd op alle wetenschappelijke feiten en medische inzichten die op dit moment voorhanden zijn.
Presentatie door
Geert Dom

Duur
90 minuten

Prijs
Gratis

​​​​​​​Kan je niet aanwezig zijn of veranderen je plannen na inschrijving? Geen nood, wij zorgen ervoor dat jij een replay van dit webinar terugvindt in jouw mailbox!